diumenge, 30 de juny del 2013

Barcelona Búfals campions de Catalunya!!!!!!!!



El dia 26 de Maig de 2013, a Sarrià de Ter, els nens de la categoria aleví dels Barcelona Búfals es van convertir en els campions de la lliga aleví de "football flag".

El dia 26 de Maig queia en un Diumenge, en el qual els jugadors del Pere Vives, els del Sarrià Wolves i els del Barcelona Búfals es disposaven a lluïtar pel campionat de lliga, jugant en una final a tres.

Primer s'enfrontaven els Pere Vives i els Sarrià Wolves, i nosaltres després degut a que havíem acabat primers a la temporada regular. En el primer partit, el resultat va ser 18 a 26, a favor dels Sarrià Wolves. Després ens va arribar el torn als Barcelona Búfals, que jugàvem contra els Pere Vives. El resultat final va ser 32 a 34, a favor nostre, en un partit molt disputat. Per fi va arribar el gran moment, esperat per tothom, que era la final entre els Búfals i els Wolves. El partit va estar molt disputat al llarg del temps reglamentari, però tot i això ens vam imposar amb un 26-20, convertint-nos així en els campions de Catalunya.